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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  21/07/2015
Data da última atualização:  09/03/2016
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  SANSÃO, M. C.; TORREZAN, R.; LEAL JUNIOR, W. F.; FREITAS, D. de G. C.; WURLITZER, N. J.; MATTA, V. M. da.
Afiliação:  MARIANA C. SANSÃO, UFRRJ; RENATA TORREZAN, CTAA; WILLIAM FERREIRA LEAL JUNIOR, CTAA; DANIELA DE GRANDI CASTRO FREITAS, CTAA; NEDIO JAIR WURLITZER, CNPAT; VIRGINIA MARTINS DA MATTA, CTAA.
Título:  Evaluation of the effect of high pressure technology on bioactive compounds of a mixed tropical juice.
Ano de publicação:  2015
Fonte/Imprenta:  In: EGEA CONFERENCE, 7., 2015, Milan. Healthy environment within a fruitful economy: the role of fruit and vegetables : [abstract book]. Paris: Aprifel, 2015.
Páginas:  p. 102
Idioma:  Inglês
Palavras-Chave:  ALTA PRESSÃO; Compostos bioativos; Mistura tropical.
Thesagro:  Suco de Fruta.
Categoria do assunto:  X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CTAA12795 - 1UPCRA - DD
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Amazônia Ocidental.
Data corrente:  16/11/2015
Data da última atualização:  01/03/2016
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  OKA, J. M.; CHAVES, F. C. M.; BERNI, R.; CUNHA, A. L. B. da; BIZZO, H. R.; GAMA, P. E.
Afiliação:  Jaisson Miyosi Oka, UFAM; FRANCISCO CELIO MAIA CHAVES, CPAA; RODRIGO FASCIN BERNI, CPAA; André Luiz Borborema da Cunha, UFAM; HUMBERTO RIBEIRO BIZZO, CTAA; PAOLA ERVATTI GAMA, CTAA.
Título:  Production of rhizomes, content and composition of essential oil of accessions of turmeric in response to nitrogen.
Ano de publicação:  2015
Fonte/Imprenta:  Trabalho apresentado no 8th Brazilian Symposium on Essential Oils - International Symposium on Essential Oils, Rio de Janeiro, 2015.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Turmeric (Curcuma longa L.) is a perennial species of lateral growth of the same family as ginger Zingiberaceae. Its rhizomes are widely used by diverse populations in the world, both for culinary purposes for medicated with which is mainly due to active principles and other compounds present. Nutritional imbalance can affect both the production and the composition and content of essential oil as well as its composition. The present study aimed to evaluate the effect of nitrogen on the production, content and composition of essential oil from three accessions of turmeric.
Palavras-Chave:  Curcuma longa L; Nitrogen fertilization; Secondary metabolism.
Thesagro:  Curcuma Longa.
Thesaurus NAL:  biomass.
Categoria do assunto:  --
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/133068/1/Resumo8SBOE-119-CD.pdf
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/133790/1/Resumo8SBOE-119-CD.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Amazônia Ocidental (CPAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPAA31264 - 1UPCRA - DD
CTAA13022 - 1UPCRA - DDCD 0170
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